Szemezgetés munkáinkból

2023. szeptember 18. 16:10

Évtizedek óta forgalmazzuk a SEPURATOR’90 PURALIFT átemelővel egybeépített olajleválasztó berendezéseink különféle típusait.

Szemezgetés munkáinkból

A folyamatos fejlesztések során egyre inkább sikerült a felhasználói igények széles köréhez úgy optimalizálni a formát és a méreteket, hogy a vonatkozó MSZ EN 858 előírásai is mindig maximálisan teljesüljenek.

A rugalmas hazai gyártási lehetőségeinket kihasználva, ha van időnk a tervezésre és kivitelezésre, egész különleges igényekre is tudunk megoldást adni. Így történt ez a Maximal Építő Kft. által épített, Bp. IV. Sándor István úti társasház mélygarázsához legyártott 2 db PURALIFT esetében is.

Itt a berendezések előre megépített vasbeton aknáinak meglehetősen szűkre szabott méreteihez, illetve az aknákba a három, illetve két irányból történő befolyásokhoz kellett alkalmazkodnunk. Jó volt nyugtázni, amikor a berendezések pontosan beilleszkedtek a helyükre, és a rákötések elvégzése után, azonnal munkába is álltak. Az eddigi jó tapasztalataink szerint, ha megfelelően karbantartják ezeket a berendezéseket, sok-sok évig nem lesz gond velük.

Vissza a hírekhez