Vállalkozás

Magyarország a modernkori infrastrukturális elvárások megvalósításában, és főleg a vízi-közmű hálózatok és technológiák kiépítettségében élen jár a közép-kelet Európai régióban. Köszönhető ez olyan cégek komplex vállalkozási tevékenységeinek is, mint amilyen az EURO-PURATOR Kft.

Rendkívüli szakmaisággal, nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakembereinkkel már a kezdetektől segíteni tudjuk az ivóvízkezelés, szennyvíztisztítás vagy technológia víz-előkészítés területén beruházási vagy fejlesztési szándékkal bíró önkormányzatok, állami vagy önkormányzati tulajdonú szervezetek illetve ipari üzemek munkáját.

Szakmai stábunk számos sikeresen megvalósított vállalkozási munkájának titka, hogy képesek vagyunk összefogni, átlátni, szervezni és egységesen kezelni az egyes szakágak (tervezői, építőmesteri, technológiai gépész, erős és gyenge áramú) tevékenységét. A beruházások előkészítése és kivitelezése során nem csak a fővállalkozói igények érvényesítését tekintjük hangsúlyosnak, hanem legalább ugyanolyan körültekintéssel és odafigyeléssel kezeljük a későbbi üzemeltetők és kezelők szakmai elvárásait is.

Nagy előnyünk a versenytársakkal szemben, hogy rendelkezünk saját technológiai gépgyártó és gépbeszállító háttérrel, így az általunk betervezett és beépített berendezések kiváló működéséért magunk tudunk garanciát vállalni.

Vállalkozási tevékenységünk könnyebb áttekinthetősége érdekében az alábbiakban soroljuk fel főbb munkarészeinket:

  • Megvalósíthatósági-, Vízjogi-, Kiviteli- és Megvalósulási Tervek összeállítása Ivóvízkezeléshez, Szennyvíztisztításhoz illetve Ipari technológiai vízelőkészítéshez
  • Kulcsrakész ivóvíz kezelő, ipari és kommunális szennyvíztisztító művek megvalósítása saját vagy már betervezett technológiákkal
  • Építőmesterei munkák megvalósítása, mély és magasépítési létesítményekhez
  • Technológiai gépbeszállítási feladatok, csőszerelési, villamos –irányítástechnikai szakmunkák elvégzése
  • Ipari szennyvíz előkezelő technológiák kivitelezése, önálló gépegységek beszállítása, beüzemelése
  • Ipari technológiai víz-előkészítési technológiák szállítása, telepítése és beüzemelése
  • Próbaüzem irányítás akkreditált laborvizsgálatokkal, teljes dokumentációval
  • Karbantartási munkák és alkatrész beszállítás a garanciális időben illetve azon túl

Az alkalmazási engedéllyel rendelkező, sok településen optimálisan működő és már jól ismert kommunális technológiákról (KBA, PURABLOK, PURDEN), ivóvíz kezelési technológiáinkról, ipari rendszereinkről és technológiai gépészeti berendezéseinkről részletes információkat kaphat a vonatkozó menüpontokban.