Zsírfogócsere ötcsillagos budapesti szállodában

2018. augusztus 6. 11:16

Euro-Purator Kft. 2018 júniusában az egyik legnevesebb belvárosi szállodába a régi zsírfogó helyett egy új automata zsírfogót szállított és épített be.

Zsírfogócsere ötcsillagos budapesti szállodában

Beszállított termékeink:

1. ECOLIP P-RD kerek automata zsírfogó berendezés, 10 l/s hidraulikai teljesítményre, 400V keverő motorral, rozsdamentes tengellyel, teflon propellerrel, nézőüveggel, ablaktörlővel, leeresztőcsonkkal, direktleszívócsővel, storckapoccsal, 2 db átmérő 600 mm-es nyaktaggal, zárófedéllel. 

2. SML Öntöttvas lefolyócsövek, idomok, csőkötések DN70-DN200 méretekben.

3. XDR átmeneti gumimandzsetták

4. Rozsdamentes, egyedi gyártású 920 x 910mm fedlap, gyalogos terhelésre, felnyitáshoz 2db kiemelő kulccsal, 5mm vastag cseppmintás lemezből, nemesacél KO33 (DIN 1.4301).

5. Rozsdamentes, egyedi gyártású D645mm kerek fedlap, gyalogos terhelésre, 5mm vastag cseppmintás lemezből, nemesacél KO33 (DIN 1.4301).

6. HL715.2EPC Visszacsapószelep DN160, nemesacél csappantyúval, tisztítófedéllel, kézi zárral (EN13564-1)

A zsírfogó tartály 2 db-ra bontva került beszállításra, 2 db átmérő 600 mm-es nyaktag magassága a beépítéskor lett leszabva. A be- és kifolyócsonk is a helyszínen kerültek behegesztésre, hogy az érkező csövekhez pontosan csatlakozzanak.

A berendezés zárt állapotban, minimalizált szaghatás mellett üríthető. Leszívó vezetéknek a szippantókocsihoz csatlakozó storckapocsát, a gazdasági behajtónál, még az épületen belül helyeztük el, így a világörökségi utcaképet nem zavarja.

Az automata zsírfogóra a szennyvizet SML öntöttvas csövekkel vezettük rá. Előnyük a tűzállóság, a kiváló hangszigetelő képesség, forróvíz állóság és a hosszú élettartam.

A régi zsírfogó ürítését, elbontását, a vízelvezetés ideiglenes megoldását, az új zsírfogó beépítését, a csővezetékek cseréjét, a szálloda zavartalan működése mellett hajtottuk végre.

Vissza a hírekhez