A MEA folyókái újra Magyarországon!

2018. február 27. 11:44

2018 évtől az EURO-PURATOR Kft forgalmazza hazánkban, a németországi MEA GROUP professzionális vízelvezető folyóka rendszereit. 

A MEA folyókái újra Magyarországon!

Legfőbb elemei:

  • MEARIN Plus/Expert folyókacsalád
  • MEADRAIN PG 1000 – PG 1500 – PG 3000 garázsfolyóka család
  • MEARIN PG EVO

1. A MEARIN Plus/Expert folyókacsalád alapanyaga üvegszálerősítéses poliészter. (ÜPE)

A szuper könnyű, de nagy teherbírású, és rendkívül ellenálló folyókarendszer nem csak beépítve különösen teherbíró, de jól tűri a szállítást, és az esetleg a beépítéskor előforduló hirtelen erőhatásokat is. Erre a folyókára senki nem mondhatja, hogy: „törik, mint a ropi”.

A MEARIN folyóka katalógus tartalmazza az általában leginkább használt járatos méretek, 100-150-200-300 mm széles folyókák komplett rendszerét.

2. A MEADRAIN PG garázsfolyóka rendszer polimerbeton alapanyagból készülő, rács nélküli kialakítása forradalmasítja a beltéri vízelvezető folyókákról alkotott elképzelést. Nagyon alacsony (5 cm) szerkezeti magassága ellenére, kiemelkedően jó vízelvezető kapacitása emeli ki, a mélygarázsokhoz kifejlesztett vízelvezető folyókák közül.

A MEARIN PG1000, PG1500 és PG3000 folyókák 10 - 15 és 30 cm szélesek, és a C250 terhelési osztályba tartoznak. Annak ellenére lehet belőlük kimagaslóan esztétikus, és teherbíró folyókákat kiépíteni, hogy nem kell hozzájuk fedőrács.

3A legújabb fejlesztésű MEARIN PG EVO család lesz, a garázsfolyókák ásza!

Ez a rendszer a MEADRAIN PG folyókarendszer továbbfejlesztésével született meg.

Rács nélküli kialakítású, különlegesen alacsony (3 cm) beépítési magasságú, GFK alapanyaga és szerkezeti kialakítása alkalmassá teszi, az F900 terhelési osztályba való besorolásra.

Vissza a hírekhez